zondag 11 november 2012

Indonesisch restaurant Tandjongpriok in Arum

Restaurant Tandjong Priok in Arum is dé toegangspoort tot de authentieke Indonesische keuken, een restaurant van topklasse waar u in alle rust kunt genieten van eerlijk eten en heerlijke wijn.


Indonesisch restaurant Tandjong Priok serveert géén rijsttafels en ook niet die gerechten die u meestal aantreft op de menukaart van Chinees-Indische restaurants. Wat dan wel?

Coba-Coba, het enige, steeds wisselende hoofdgerecht: een proeverij van verschillende traditionele én eigentijdse authentiek-Indonesische gerechten. Daarnaast een keuze uit meer dan twintig soorten satés, een beperkt aantal verrassend delicate voorgerechten en tien soorten verse sambals.

Wij dagen met onze menukaart en bereiding al uw zintuigen uit. Kijk hoe we de sambal aan tafel bereiden, hoe we de saté op houtskool grillen, hoe we de vis op Oost-Javaanse wijze roken. Snuif de geuren op van de kruidige boemboes, de dampende soto’s en de weldadige smoors. Voel - als u dat wilt - de traditioneel opgediende rijst in de vingers van uw rechterhand. Proef de perfecte combinatie van authentieke Indonesische gerechten, de originele inventiviteit van chef-kok Esther Gerlsma en de speciaal geselecteerde wijnen. Dàt is Coba-Coba volgens restaurant Tandjong Priok: Indonesisch genieten aan de Friese Waddenzee.

Chefkok in Indonesisch restaurant Tandjong Priok is Esther Gerlsma, bekend van het SBS 6 programma "Menu van Oranje".

Geen opmerkingen:

Een reactie posten